Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Zachte rode wijn

Zachte rode wijn

Drinkt u graag een glaasje zachte rode wijn? Bij De Slijterij aan Huis vindt u een mooi assortiment met zachte rode wijnen. Deze vrij lichte, zachte en aromatische rode wijnen zijn zeer toegankelijk voor elke wijndrinker.

Rode wijn, veelzijdig en favoriet

Rode wijn is nog steeds de meest gedronken wijn. Rode wijn is veelzijdig en kan gecombineerd worden met diverse gerechten. Het karakter van een wijn ontstaat al in de wijngaard. De smaak van een rode wijn is onder andere afhankelijk van de druivensoort, de wijnstreek, het productieseizoen en het jaar waarin en de manier waarop de wijn wordt geproduceerd.

Zachte rode wijn een goede begeleider van vis of vegetarische gerechten

Soepele, zachte rode wijnen, van bijvoorbeeld de merlot druif of de pinot noir druif, passen in het algemeen bij meer gerechten dan rode wijnen die veel tannine bevatten. Lichtere zachte rode wijnen laten zich goed combineren met vis of vegetarische gerechten, terwijl krachtige rode wijnen met tannine vette en koolhydraatrijke gerechten smaakrijker kunnen maken. 

De verschillende kleuren rode wijn

De kleurstoffen in de schil geven de wijn een rode kleur mee. Een paarsrode wijn is een vrij jonge wijn. Na verloop van tijd verandert de paarse kleur in rood en nog later kan de kleur zelfs roodbruin worden. Oude wijnen kunnen hun kleur verloren hebben en zijn dan bleekbruin. Zoveel wijnen, zoveel roodtinten zijn er.

De online slijterij bezorgt uw bestelling zachte rode wijn door heel Nederland

Wanneer u uw online rode wijn bestelling plaatst voor 16.00 uur, dan heeft u deze de volgende dag al in huis. Wilt u graag vooruit plannen voor een bijzondere gelegenheid? Bestel dan de zachte rode wijn eenvoudig en ruimschoots op tijd online en kies voor de bezorgdatum waarop u wilt dat uw bestelling rode wijn wordt verstuurd. Zo bent u nooit te laat, wij zorgen voor de rest. De online slijterij is bovendien op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur telefonisch bereikbaar. 

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

 

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

Naar boven