Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Weingut Geil - Riesling

Weingut Geil - Riesling

Witte wijnWeingut Geil - Riesling

Een prachtige dans van zuren en volle kruidigheid! Een Riesling zoals die bedoelt is. Mooi, licht, fris met een kleine tinteling. Werkelijk een top wijn! Jaar in jaar uit gooit Weingut Geil hoge ogen over heel de wereld met deze Riesling en slepen ze de ene na de andere prijs binnen!

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
Prijs per doos van 6 flessen€ 71,70incl. BTW( € 11,95 per fles )

Weingut Geil

Een waanzinnige ontdekking uit de Rheinhessen! De jonge, maar zeer getalenteerde wijnmaker, Johannes Geil, heeft sinds enige jaren het stokje overgenomen van zijn vader. En met succes! Inmiddels behoort dit wijnhuis tot de gastronomische top in Duitsland en hebben ze vele prijzen gewonnen.

Riesling Trocken

We moeten direct het woord 'zoet' vergeten bij deze Riesling. Want niet alles dat uit Duitsland komt is zoet! En al helemaal niet alle Riesling. Een prachtige dans van zuren en volle kruidigheid! Een Riesling zoals die bedoelt is. Mooi, licht, fris met een kleine tinteling. Werkelijk een top wijn!

Jaar in jaar uit gooit Weingut Geil hoge ogen over heel de wereld met deze Riesling en slepen ze de ene na de andere prijs binnen!

 
 
Naar boven