Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Maison de La Villette Chardonnay

Maison de La Villette Chardonnay

Witte wijnMaison de La Villette Chardonnay

Dit is een heerlijke, volle, ronde en romige Chardonnay van Maison de La Villette. Mooie tonen van geroosterd brood, noten en vanille komen heerlijk uit het glas. In de mond is deze wijn vol en rijk van smaak met toch een heerlijke frisse maar lange afdronk. Werkelijk een top Chardonnay voor vele gelegenheden.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
Prijs per doos van 6 flessen€ 45,00incl. BTW( € 7,50 per fles )

Maison de La Villette Chardonnay

La Villette gebruikt voor deze Chardonnay druiven die gedeeltelijk uit het zuidwesten van Frankrijk komen, waar de wijngaarden aan de voet van de Pyreneeën liggen. Het andere gedeelte van de druiven komt uit het  mediterrane kustgebieden. De wijn krijgt een lichte opvoeding op eikenhouten vaten wat er voor zorgt dat deze mooi vol en romig wordt.

Dit  is een mooie,complexe, volle maar ook verfrissende Chardonnay. De geuren van banaan, citroen en peer worden gevolgd door de geuren van geroosterd brood en een hint van vanille en geroosterde noten.

Maison de La Villette

Maison de La Villette is in handen van Badet Clément. Het doel van de wijnmakers van La Villette is om wijnen te maken van een goede kwaliteit en met vooruitstrevende nieuwe smaken. Voor de wijnen is het label ‘vin de France’ gebruikt, waardoor het voor de wijnmakers mogelijk is om druiven uit verschillende regio’s te gebruiken en zo de beste druiven te selecteren.

 
 
Naar boven