Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

False Bay - Chardonnay

False Bay - Chardonnay

Witte wijnFalse Bay - Chardonnay

Elke maand kopen wij grootschalig een wijn in die daardoor extra scherp geprijsd aangeboden kan worden. Deze maand een heerlijke Chardonnay uit Zuid-Afrika. False Bay Chardonnay is puur, fruitig, vol en heerlijk droog. Profiteer nu van deze geweldige actie!

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
Prijs per doos van 6 flessen€ 39,00incl. BTW( € 6,50 per fles )

False Bay - Chardonnay

False Bay Chardonnay is een Chardonnay zonder houtrijping, puur, fruitig en met aroma's van appel, peer, noten en toast. Een heerlijke wijn die voor elk moment kan worden ingezet. Of het nou een borrel, verjaardag, feestje of lekker bij het eten gedronken moet worden, deze wijn kan het allemaal aan. 

Goed te combineren bij gegrilde kip, lichte pasta's met een romige saus, salades en mooie visgerechten.

Stellenbosch - Zuid-Afrika

False Bay is een wijn die geproduceert wordt door Waterkloof, gelegen op de Schaapenberg in Somerset West, Stellenbosch, slechts drie kilometer verwijderd van de oceaan en pal naast de wijngaarden van Skaap!

De wijngaarden voor de Waterkloof wijnen zijn gelegen op de bovenste hellingen van dit domein, 300 meter boven de zeespiegel. Ze worden gekenmerkt door hun minerale karakter en elegante stijl. Op het domein word volledig Biodynamisch gewerkt.

 
 
Naar boven