Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

d'Arenberg - The Stump Jump White 2016

d'Arenberg - The Stump Jump White

Witte wijnd'Arenberg - The Stump Jump White 2016

d'Arenberg - The Stump Jump White is een prachtige sprankelende witte wijn met veel finesse, veel fruit tonen en een lange afdronk. d'Arenberg heeft zich in de loop der jaren veelvuldig gewaardeerd gezien met internationale onderscheidingen voor zowel het bedrijf als zijn wijnen.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
Prijs per doos van 6 flessen€ 59,70incl. BTW( € 9,95 per fles )

Categorie : Witte wijn

Land : Australië

Wijngebied : McLaren Vale

Over d'Arenberg : D’Arenberg heeft een lange historie. In 1912 kocht de eerste generatie Osborne 78 hectare Milton wijngaarden in een gebied dat tegenwoordig McLaren Vale heet.

In 1959 werd voor het eerst gebruik gemaakt van het inmiddels zo kenmerkende etiket met de schuine rode streep, dat vervolgens altijd het handelsmerk van d’Arenberg is gebleven. Net als de opmerkelijke namen van de wijnen, die ieder zo hun eigen anekdote hebben. In diverse wijngaarden wordt een grote verscheidenheid aan druivensoorten verbouwd, zoals Shiraz, Grenache, Mourvèdre, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot en Tempranillo voor rode wijnen en Riesling, Chambourcin, Viognier, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Marsanne, Roussanne voor witte wijnen.

d’Arenberg heeft zich in de loop der jaren veelvuldig gewaardeerd gezien met internationale onderscheidingen voor zowel het bedrijf als zijn wijnen. In 2008 won d’Arenberg nog de “Wine Company of the Year” award.

Smaak : Een prachtige sprankelende witte wijn met veel finesse, veel fruit tonen en een lange afdronk.

Druivensoort : Sauvignon Blanc, Riesling, Marsanne en Roussane

 
 
Naar boven