Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Colle Corviano Trebbiano d'Abruzzo

Colle Corviano Trebbiano d'Abruzzo

Witte wijnColle Corviano Trebbiano d'Abruzzo

De Trebbiano d'Abruzzo van Colle Corviano is in één woord geweldig! Deze wijn kan echt bij elke gelegenheid gedronken worden. Of het volop in de zon is of tijdens het genieten van een heerlijke herfstdag, deze Trebbiano maakt elke gelegenheid mooier!

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
Prijs per doos van 6 flessen€ 53,70incl. BTW( € 8,95 per fles )

Colle Corviano Trebbiano d'Abruzzo

Deze Trebbiano is in elk seizoen een feest om te drinken!  Colle Corviano heeft met deze Trebbiano een prachtige wijn gemaakt die een mooie frisse en fruitige neus heeft. Een prachtige fruitige smaak met een frisse zuurgraad zorgen voor een mooie, maar zachte, afdronk. 

Cantine Talamonti:

Cantine Talamonti is verantwoordelijk voor de productie van de Colle Corviano Pinot Grigio. 18 Ondernemers sloegen de handen in één om dit mogelijk te maken. Niet alleen vanwege hun liefde voor wijn, wat zerk ook meetelt, maar in eerste instatie voor hun liefde voor de Abruzzo streek. Door gebruik te maken van de meest moderne vinificatiemethoden om wijnen te maken kunnen ze een constante kwaliteit waarborgen, zonder afbreuk te doen aan de traditie. De prachtige en onvoorstelbare verscheidenheid van het klimaat en de grondsamenstelling, laat de productie toe van veelzijdige druiven, met onder andere de Trebbiano d’Abruzzo en de Montepulciano. Deze druiven leveren een breed pallet op van geuren en smaken.

 
 
Naar boven