Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Colle Corviano Pinot Grigio

Colle Corviano Pinot Grigio

Witte wijnColle Corviano Pinot Grigio

De perfecte wijn voor in het (na)zonnetje! Colle Corviano Pinot Grigio is licht, fruitig met mooie tonen van rijpe appels en peren. Dit gecombineerd met een fijne zuurgraad maakt de wijn in de afdronk heerlijk zacht. Licht floraal met fijne kruiden houden de spanning er in. De perfecte wijn voor bij een lunch, borrel of tuinfeestje!

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
Prijs per doos van 6 flessen€ 53,70incl. BTW( € 8,95 per fles )

Colle Corviano Pinot Grigio

Voorjaar, najaar, hoog zomer, het maakt niet uit want deze Pinot Grigio past over bij! Eenn heerlijke wijn om van te genieten in het zonnetje. De Pinot Grigio van Colle Corviano heeft een mooie frisse en fruitige neus met tonen van peren en appels. Een prachtige fruitige smaak met een frisse zuurgraad zorgen voor een mooie, maar zachte, afdronk. 

Eind augustus worden de druiven met de hand geplukt en gesorteerd. Daarna verwijderd men de steeltjes en ondergaan de druiven een koude maceratie wat zorgt voor mooie fruitaroma's.

Cantine Talamonti:

Cantine Talamonti is verantwoordelijk voor de productie van de Colle Corviano Pinot Grigio. 18 Ondernemers sloegen de handen in één om dit mogelijk te maken. Niet alleen vanwege hun liefde voor wijn, wat zerk ook meetelt, maar in eerste instatie voor hun liefde voor de Abruzzo streek. Door gebruik te maken van de meest moderne vinificatiemethoden om wijnen te maken kunnen ze een constante kwaliteit waarborgen, zonder afbreuk te doen aan de traditie. De prachtige en onvoorstelbare verscheidenheid van het klimaat en de grondsamenstelling, laat de productie toe van veelzijdige druiven, met onder andere de Trebbiano d’Abruzzo en de Montepulciano. Deze druiven leveren een breed pallet op van geuren en smaken.
 

 

 
 
Naar boven