Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Valdelagunde Verdejo

Valdelagunde Verdejo

Witte wijnValdelagunde Verdejo

Een zomerse topper uit de Rueda, Spanje, gemaakt van 100% Verdejo druiven. Pedro Escudero heeft met deze Valdelagunde Verdejo de ultieme zomerwijn gemaakt en alles uit de kast gehaald om de frisheid in deze wijn optimaal tot zijn recht te laten komen. Voor bij een feestje, lekker in de tuin of juist bij mooie, lichte, zomerse gerechten, deze witte wijn kan het allemaal aan!

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
Prijs per doos van 6 flessen€ 45,00incl. BTW( € 7,50 per fles )
Dit product is beperkt op voorraad

Bodegas Pedro Escudero

Een moderne bodega, gevestigd in het hart van de DO Rueda, in het stadje La Seca. Na enige generaties druiven te hebben verbouwd, besloot de familie Escudero voor zichzelf te beginnen. Er werd een winery gebouwd die kan opereren met het grootste respect voor de omgeving. De familie Escudero bezit 32 hectare wijngaard in een rotsachtig gedeelte van de appellation, ideaal voor het verbouwen van de verdejo-druif.

Valdelagunde Verdejo

De wijngaarden voor deze Verdejo liggen in La Seca, midden in de Rueda. De druiven worden ’s nachts geoogst met behulp van stikstof om de zuurstof zo lang mogelijk bij de druiven weg te houden. Hierdoor blijft de frisheid in het sap optimaal bewaard waardoor deze Verdojo uitblinkt in zijn frisheid. In de neus heeft de wijn dan ook de prachtige, frisse geuren van citrusfruit en anijs die bijna uit het glas stuiven. De smaak is zoals de neus doet vermoeden, fris, fruitig en mooi droog.

 
 
Naar boven