Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Wit

Hoe kan ik de juiste witte wijn snel kiezen?

Om u te helpen snel een witte wijn online te bestellen kunt u in het assortiment van De Slijterij aan Huis uw selectie verfijnen door te sorteren op 'Wijnland', 'Smaak', 'Wijnstreek', en 'Druifsoort'. Zo kunt u snel en eenvoudig de juiste witte wijn vinden en online bestellen. Bestel snel en makkelijk witte wijn online en geniet van een heerlijk glas witte wijn bij een diner, een verjaardagsfeestje of zomers gewoon heerlijk in uw eigen tuin!

De online slijterij bezorgt uw bestelling witte wijn door heel Nederland

Wanneer u uw online witte wijn bestelling plaatst voor 16.00 uur, dan heeft u deze de volgende dag al in huis. Wilt u graag vooruit plannen voor een bijzondere gelegenheid? Bestel dan de witte wijn eenvoudig en ruimschoots op tijd online en kies voor de bezorgdatum waarop u wilt dat uw bestelling witte wijn wordt verstuurd. Zo bent u nooit te laat, wij zorgen voor de rest. De online slijterij is bovendien op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur telefonisch bereikbaar.

Voor het bezorgen van uw online bestelling maken we gebruik van onze betrouwbare partner PostNL. Bent u of de ontvanger niet thuis bij de eerste bezorging, dan zal PostNL nog een tweede poging ondernemen om uw bestelling witte wijn te bezorgen.

Witte wijnen online bestellen

In de webshop van De Slijterij aan Huis vind je een ruim aanbod witte wijn in alle prijsklassen. De vele smaakvariaties in wijn zijn niet alleen afhankelijk van de wijnstreek en het klimaat, maar ook de bodem en de verschillende druivenrassen alsmede de manier waarop de wijn gerijpt heeft is van invloed. De Slijterij aan Huis staat garant voor witte wijnen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Door uw witte wijn online te bestellen en door ons te laten bezorgen profiteert u van een snelle levering aan huis.

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

 

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

Naar boven