Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeWitte wijn kado's

Witte wijn kado's

Iemand verrassen met een heerlijke fles witte wijn in een mooie kado verpakking? De Slijterij aan Huis heeft een breed assortiment witte wijn kado's uit diverse wijnlanden. Wanneer u op zoek bent naar een fles heerlijke witte wijn om kado te geven, dan bent u dus bij ons aan het juiste adres.  Witte wijn kado's in elke gewenste prijsklasse!

Een heerlijk fles witte wijn cadeau doen als relatiegeschenk?

Wilt u grotere aantallen witte wijn kado's bestellen als relatiegeschenk, dan kunnen wij u daarvoor maatwerk aanbieden. Ieder witte wijn kado kan bovendien worden voorzien van een kaartje met een persoonlijke tekst of boodschap. Daarna wordt het witte wijn kado op elk gewenst adres in Nederland ineens of per stuk op de door u aangegeven datum bezorgd.

De online slijterij bezorgt uw bestelling witte wijn kado door heel Nederland

Wanneer u uw online witte wijn kado bestelling plaatst voor 16.00 uur, dan heeft u of de ontvanger deze de volgende dag al in huis. Wilt u graag vooruit plannen voor een bijzondere gelegenheid? Bestel dan het witte wijn kado eenvoudig en ruimschoots op tijd online en kies voor de bezorgdatum waarop u wilt dat uw witte wijn kado wordt bezorgd. Zo bent u nooit te laat, wij zorgen voor de rest. De online slijterij is bovendien op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur telefonisch bereikbaar. Wij helpen u graag verder!

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

 

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

Naar boven