Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeWijn Kado'sSkaap Wines

4 vaks wijngeschenk Skaap

4 vaks wijngeschenkSkaap Wines

Een prachtig wijnkado voor de liefhebber van Zuid-Afrikaanse wijn. Dit exclusieve wijnhuis; Skaap Wines, van een Nederlandse meneer Schaap levert zeer bijzondere wijnen. Deze kist bevat alle wijnen die gemaakt worden op het wijnhuis.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 89,95incl. BTW

In deze mooie luxe houten kist combineren wij alle wijnen die gemaakt worden op het zeer kleinschalige en exclusieve wijnhuis: Skaap Wines.

Vonkelwyn

De mousserende wijn, ook wel Vonkelwyn, wordt gemaakt van Pinot Noir en Chardonnay en is hiermee een echte look-a-like van Champagne. Hij is zeer vol van smaak met elegante frisheid. Een heerlijke wijn om te drinken als aperatief of bij mooie schelp/ schaal-gerechten.

Sauvignon Blanc

Deze Sauvignon Blanc van Skaap is opvallend vol en exotisch van smaak. Hij heeft een beetje houtrijping gehad, dit maakt de wijn ook iets steviger.

Rosé

De rosé is in de Provence-stijl. Deze rosé kan en mag je gewoon het hele jaar door drinken. Maar natuurlijk is hij het lekkerste in de achtertuin, wanneer de zon schijnt. Voor de rosé zijn de druiven: Shiraz en Sauvignon Blanc gebruikt.

Shiraz

De rode wijn heet ook wel 'het boegbeeld' van Skaap Wines. De wijn wordt gemaakt van 100% Shiraz en is zeer rijk en vol van smaak. Je kan deze wijn nu heerlijk drinken, maar hij is ook nog een jaar of 10 goed te bewaren in de kelder.

Skaap Wines

De Nederlandse meneer Schaap kocht tien jaar geleden op de Schapenberg in Zuid-Afrika de wijngaarden voor zijn gelijknamige wijnhuis. Hij trok één van Zuid-Afrikaanse beste wijnmakers aan en maakt er nu een aantal jaren zeer exclusieve wijnen.

 
 
Naar boven