Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeWijn Kado'sElios - Negroamaro

2 vaks wijngeschenk : Elios - Negroamaro

2 vaks wijngeschenkElios - Negroamaro

Een dubbel rode wijn wijngeschenk afkomstig uit het uiterste zuiden van Italië, in de "hak" van de Italiaanse laars. Wijnproducent Cantine Due Palme maakt hier een wijn met een volle, kruidige en zachte smaak

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 32,95€ 27,95incl. BTW

Een dubbel wijngeschenk afkomstig uit het uiterste zuiden van Italië, in de "hak" van de Italiaanse laars. Dit is het deelgebied Apulië (Puglia in het Italiaans) met steden als Brindisi en Taranto. Apulië mag zonder overdrijven de "rising star" van de Italiaanse wijnbouwgebieden genoemd worden.

Wijnproducent Cantine Due Palme maakt hier een wijn met een volle, kruidige en zachte smaak die gemakkelijk buiten de maaltijd om te drinken is. Heerlijk bij talloze pasta, pizza en vleesgerechten.

Kenmerken van de wijn

Karakter

Zeer donker van kleur, rijke neus met volop rijp fruit, tabak, kruiden en een hint van eiken. In de mond vol, warm en zacht, met een mooie structuur en elegant rijp fruit. Een verbazende wijn voor deze prijs! De Elios is nu goed op dronk en kan tot 5 jaar na de oogst bewaard worden.

Druivensoort

Negroamaro

Serveren

Heerlijk bij talloze pasta, pizza en vleesgerechten en perfect als drinkwijn bij een stukje kaas of worst. Tip: zomers heerlijk gekoeld!

Een dubbel wijngeschenk uit Italië. Dit 2 vaks wijngeschenk: Elios – Negroamaro bezorgen wij op elk gewenst adres in Nederland.

 
 
Naar boven