Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeWijn Kado'sPhilippe de Charmille - Merlot

1 vaks wijn kado:Philippe de Charmille - Merlot

1 vaks wijn kadoPhilippe de Charmille - Merlot

Dit wijn kado uit Frankrijk bevat een betaalbare en zeer toegankelijke fles Merlot wijn. Een lekker en traditioneel kado welke gegarandeerd goed ontvangen zal worden. Deze Merlot wijn is afgesloten met een schroefdop en kan nog zeker twee jaar blijven liggen. Deze wijn wordt gemaakt door een samenwerking tussen twee toonaangevende wijnmakers uit Zuid Frankrijk en is een perfect voorbeeld van een mooie rijpe Franse Merlot.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 14,95incl. BTW

Dit wijn kado uit Frankrijk bevat een betaalbare en zeer toegankelijke fles Merlot wijn. Een lekker en traditioneel kado welke gegarandeerd goed ontvangen zal worden. Deze wijn wordt gemaakt door een samenwerking tussen twee toonaangevende wijnmakers uit Zuid Frankrijk en is een perfect voorbeeld van een mooie rijpe Franse Merlot. Deze Merlot wijn is afgesloten met een schroefdop en kan nog zeker twee jaar blijven liggen. 

Merlot is een blauwe druivensoort die zeer populair is voor het maken van wijn. De merlot wijnen zijn over het algemeen sappiger en soepeler dan die van de cabernet sauvignon. Daardoor zijn ze vaak gemakkelijker en jonger te drinken. De merlot is één van de traditionele druivensoorten van de Franse Bordeaux-streek, zowel in de Médoc, waar de cabernet sauvignon domineert, als in Pomerol en Saint-Émilion, waar de merlot de hoofdrol speelt.

Kenmerken van de wijn

Karakter

Donkere rode kleur, met in de geur kruiden (eucalyptus) en rood fruit. Deze wijn wordt gekenmerkt door zeer rijp zacht fruit met mooie soepele tanines.

Druivensoort

Merlot

Serveren

Op ongeveer 17-18°C, heerlijk bij diverse vleesgerechten (als lamskoteletten) of bij kaas.

Een zeer geschikt wijnkado uit Frankrijk. Dit 1 vaks wijn kado: Philippe de Charmille - Merlot  kunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 

Best verkocht

2 vaks wijn kado: Chardonnay & Merlot - Marcel Martin
2 vaks wijn kado

Philippe de Charmille - Chardonnay & Merlot

€ 29,95€ 24,95incl. BTW
Bestellen
2 vaks wijngeschenk: Philippe de Charmille - Merlot
2 vaks wijngeschenk

Philippe de Charmille - Merlot

€ 23,95incl. BTW
Bestellen
1 vaks wijn kado: Philippe de Charmille - Chardonnay
1 vaks wijn kado

Philippe de Charmille - Chardonnay

€ 14,95incl. BTW
Bestellen
 
Naar boven