Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeWijn Kado'sWeingut Geil - Weisserburgunder Trocken en Spätburgunder

Weingut Geil - Weisserburgunder Trocken en Spätburgunder

2 vaks wijn kadoWeingut Geil - Weisserburgunder Trocken en Spätburgunder

Rood en wit van het geweldige Weingut Geil uit Duitsland. De 2 toppers samen in 1 mooie houten kist. Geef dit prachtige geschenk nu cadeau!

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 43,95€ 37,95incl. BTW

Weingut Geil

Een waanzinnige ontdekking uit de Rheinhessen! De jonge, maar zeer getalenteerde wijnmaker, Johannes Geil, heeft sinds enige jaren het stokje overgenomen van zijn vader. En met succes! Inmiddels behoort dit wijnhuis tot de gastronomische top in Duitsland en hebben ze vele prijzen gewonnen.

Weisserburgunder Trocken

De Weisserburgunder (ook wel Pinot Blanc) is een heerlijke zachte en frisse witte wijn die perfect te combineren is met veel vis gerechten.  Maar ook asperges zijn een prachtige combinatie met deze Weisser Burgunder. Eén van de topwijnen van Weingut Geil!

Spätburgunder Trocken

Weingut Geil is een zeer interessant middelgroot wijnhuis uit Rheinhessen. Geil heeft niet enkel de focus op de beroemde Riesling maar werkt ook met een keur aan andere internationale en inheemse druivenrassen. In middels is de derde generatie de wijn aan het maken en hebben ze ook qua vooruitgang in de kelder niet stil gezeten.

Wat de Riesling in kwalitatief opzicht voor witte wijnen betekent, belichaamt de Spätburgunder of Pinot Noir onder de rode: dit zijn wijnen waarvoor de lat hoog ligt.

 
 
Naar boven