Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Montes Alpha Malbec & Chardonnay

Montes Alpha Malbec & Chardonnay

2 vaks wijn kadoMontes Alpha Malbec & Chardonnay

2 Toppers van het wijnhuis Montes. De Alpha Malbec en Alpha Chardonnay, samen in een mooie houten kist. Het perfecte cadeau voor de echte liefhebber!

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 39,95€ 34,95incl. BTW

Montes

Vina Montes is één van de meest toonaangevende wijnhuizen uit Chili. In 1988 werd Vina Montes opgericht door vier partners, die vanaf het begin de ijzersterke ambitie hadden om uit te groeien tot het beste dat Chili op wijngebied kon presteren. En dat is gelukt!

Alpha Malbec

De elegante wijn heeft aroma’s van van rood en zwart fruit, kruiden, zwarte peper en van vanille tonen van het eikenhout. De smaak van de wijn is verfijnd zacht en rond met aangename kruidigheid met tonen van zwart fruit, koffie en tannine en mooie versmolten aroma’s van eikenhout. Montes Alpha Malbec smaakt heerlijk bij roodvlees-, wild- gerechten of harde kazen.

De wijn kan zeker 5 tot 7 jaar na oogst perfect worden opgelegd.

Alpha Chardonnay

Montes Alpha Chardonnay is een stevige, fruitige en complexe wijn met in zijn neus veel tropisch fruit met aroma’s van banaan en ananas. De wijn is mooi fris citrus en heeft een prachtige, boterachtige afdronk. De wijn is perfecte in balans met al zijn fruit en 12 maanden eikenhout. De smaak is rond en romig; kortom, een échte Chardonnay.

 
 
Naar boven