Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeWijn Kado'sWeingut Geil - Spätburgunder Trocken

Weingut Geil - Spätburgunder Trocken

2 vaks wijn kadoWeingut Geil - Spätburgunder Trocken

Wat de Riesling in kwalitatief opzicht voor witte wijnen betekent, belichaamt de Spätburgunder of Pinot Noir onder de rode: dit zijn wijnen waarvoor de lat hoog ligt. 2 flessen van deze prachtige rode wijn worden verpakt in een mooie houten kist.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 38,95incl. BTW

Weingut Geil

Een waanzinnige ontdekking uit de Rheinhessen! De jonge, maar zeer getalenteerde wijnmaker, Johannes Geil, heeft sinds enige jaren het stokje overgenomen van zijn vader. En met succes! Inmiddels behoort dit wijnhuis tot de gastronomische top in Duitsland en hebben ze vele prijzen gewonnen.

Spätburgunder Trocken

Weingut Geil is een zeer interessant middelgroot wijnhuis uit Rheinhessen. Geil heeft niet enkel de focus op de beroemde Riesling maar werkt ook met een keur aan andere internationale en inheemse druivenrassen. In middels is de derde generatie de wijn aan het maken en hebben ze ook qua vooruitgang in de kelder niet stil gezeten.

Wat de Riesling in kwalitatief opzicht voor witte wijnen betekent, belichaamt de Spätburgunder of Pinot Noir onder de rode: dit zijn wijnen waarvoor de lat hoog ligt.

 
 
Naar boven