Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Skaap Wines - Shiraz

Skaap Wines - Shiraz - tweevaks - wijnkado

2 vaks wijnkadoSkaap Wines - Shiraz

Wij hebben voor u een luxe houten kist voor twee flessen wijn gevuld met Skaap Wines - Shiraz. Deze prachtige wijn wordt gemaakt in Zuid-Afrika. De wijngaarden liggen op de Skapenberg. De wijn heeft een mooie volle ronde smaak, en een heerlijke geur. Nu op dronk, maar ook goed nog een aantal jaar te bewaren.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 37,95€ 33,45incl. BTW

Skaap wijnen

De Skaap wijnen is een uniek project van de zakenman Schaap uit Nederland. Hij richtte een bank op (BINCK) en verkocht deze na een aantal jaren voor een mooi bedrag. Zijn droom kon in vervulling gaan: Een eigen wijnhuis in Zuid-Afrika.

Schapenberg

Alsof het niet anders kon vond hij op de Schapenberg, een van de beste gebieden voor wijnbouw, een prachtige wijngaard. De zoektocht naar een goede wijnmaker werd ook positief afgerond en sinds de oogst van 2010 komen de eerste wijnen van de wijngaard.

Shiraz

Deze 100% Shiraz wordt zeer exclusief en kleinschalig gemaakt. De oogst 2014 bracht nog geen 6000 flessen op. De smaak is enorm zacht en vol van rood fruit. De geur is een beetje gekruid en vooral ook zondoorstoofd.

 
 
Naar boven