Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeWijn Kado'sSkaap Wines - Shiraz - Vonkelwyn

Skaap Wines - Shiraz - Vonkelwyn

2 vaks wijn kadoSkaap Wines - Shiraz - Vonkelwyn

Wie wil dit prachtige wijnpakket nu niet ontvangen? Een heerlijke feestelijke bubbel wat Vonkelwyn genoemd wordt in Zuid-Afrika. Deze prachtige fles ligt samen met een Skaap - Shiraz in een kist! Beide wijnen zijn van hoge kwaliteit. De Vonkelwyn heerlijk als aperitief, en de rode wijn smaakt uitstekend bij een mooi stuk rood vlees.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 64,95€ 57,95incl. BTW

Skaap wijnen

De Skaap wijnen is een uniek project van de zakenman Schaap uit Nederland. Hij richtte een bank op (BINCK) en verkocht deze na een aantal jaren voor een mooi bedrag. Zijn droom kon in vervulling gaan: Een eigen wijnhuis in Zuid-Afrika.

Schapenberg

Alsof het niet anders kon vond hij op de Schapenberg, een van de beste gebieden voor wijnbouw, een prachtige wijngaard. De zoektocht naar een goede wijnmaker werd ook positief afgerond en sinds de oogst van 2010 komen de eerste wijnen van de wijngaard.

Shiraz

Deze 100% Shiraz wordt zeer exclusief en kleinschalig gemaakt. De oogst 2014 bracht nog geen 6000 flessen op. De smaak is enorm zacht en vol van rood fruit. De geur is een beetje gekruid en vooral ook zondoorstoofd.

Vonkelwyn

Een prachtig glas Vonkelwyn van Skaap Wines is nu ook toegevoegd aan de collectie. De wijn is op de traditionele manier gemaakt. De druiven Chardonnay en Pinot Noir zijn behandeld exact zoals ze dat doen in Champagne. Dit geeft een hoog niveau bubbel, die vol, rijk en tevens elegant van smaak is.

 
 
Naar boven