Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeWijn Kado'sSerre dei Roveri - Barolo

2-vaks kist Barolo

2 vaks wijnpakketSerre dei Roveri - Barolo

Bent u op zoek naar een wijnkistje voor een echte liefhebber? Dan is deze Barolo perfect om als kado te geven. Het wijngebied Barolo ligt in Piëmonte in het noordwesten van Italië. Hier maken ze zeer elegante en complexe wijnen van de Nebiolo-druif.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 89,95€ 69,95incl. BTW
Dit product is helaas niet op voorraad

Kenmerken van de wijn

Lekkere wijn maken van je eigen wijngaard, in je eigen geliefde Piemonte – wie zou daar niet van dromen? Piëmonte is zonder twijfel de bakermat van alle prestigieuze wijnen uit Italië. Dit heeft er misschien wel toe geleid dat juist hier de evolutie naar een moderner type wijn bijna heeft stil gestaan. Zo niet bij Cantine San Silvestro. Dit in 1871 opgerichte wijnbedrijf onderscheidt zich door haar vooruitstrevende wijze van wijnmaken. Barolo en Barbaresco hebben hier nog steeds de kracht en complexiteit waardoor ze bekend zijn, maar sluiten ook aan bij de moderne smaakbeleving van de internationale consument. Dit maakt hen tot een van de belangrijkste export producenten uit de regio. Ook relatief jong zijn de meeste wijnen al zeer aantrekkelijk.

Over de wijn

Fraaie Barolo die relatief jong al op dronk is. Complex van geur: peper, leer, tabak, kersen en viooltjes. Vol van smaak met een stevige, maar zachte tanninestructuur en aantrekkelijke zuren.

 
 
Naar boven