Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeVerjaardag cadeau

Een verjaardag cadeau om van te genieten

Een verjaardagscadeau dat altijd goed in de smaak zal vallen bij iedereen die van wijn houdt, is een heerlijk wijnpakket. Als u de jarige eens lekker wil laten genieten van een heerlijke wijn, champagne of andere drank, dan bent u bij De Slijterij aan Huis aan het juiste adres. Bij ons kunt u eenvoudig en snel een heerlijk wijnpakket samenstellen dat u perfect kunt schenken als verjaardag cadeau.

De Slijterij aan Huis zorgt er uiteraard voor dat uw verjaardag cadeau mooi gepresenteerd bij de jarige terecht komt. De gekozen wijn wordt in een mooi houten wijnkistje gelegd waarna deze wordt dichtgemaakt. Dit geeft het verjaardag cadeau een mooi en authentiek uiterlijk, dat is natuurlijk wel zo leuk voor de ontvanger van het cadeau.

Een persoonlijk verjaardag cadeau

Om van uw verjaardag cadeau een persoonlijk en attent geschenk te maken bieden wij u de mogelijkheid om een leuk wenskaartje toe te voegen aan het wijnpakket. Wanneer u het pakket heeft samengesteld krijgt u van ons de mogelijkheid om een leuke tekst op te geven. Het kaartje met uw eigen tekst, word dan op een mooi kaartje afgedrukt. Dit kaartje wordt vervolgens aan het verjaardag cadeau toegevoegd. Wanneer de jarige het cadeau openmaakt zal hij/zij dus eerst het wenskaartje vinden en uw felicitatie lezen.

Verjaardag cadeau

Door het jaar heen zult u weer heel wat verjaardagen vieren. Familie en vrienden die jarig zijn wilt u natuurlijk een leuk verjaardag cadeau geven. Een leuk cadeau vinden om de jarige mee te verblijden kan echter nogal een uitdaging zijn. U wilt een verjaardag cadeau geven waar de ontvanger echt iets aan heeft, maar hebt geen tijd om alle winkels te doorzoeken naar dat ene attente en persoonlijke geschenk.

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

 

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

Naar boven