Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Weingut Geil - Spätburgunder Trocken

Weingut Geil - Spätburgunder Trocken

Rode wijnWeingut Geil - Spätburgunder Trocken

Wat de Riesling in kwalitatief opzicht voor witte wijnen betekent, belichaamt de Spätburgunder of Pinot Noir onder de rode: dit zijn wijnen waarvoor de lat hoog ligt. Deze prachtige rode wijn kan ook licht gekoeld gedronken worden en is een waanzinnige culinaire begeleider.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
Prijs per doos van 6 flessen€ 81,00incl. BTW( € 13,50 per fles )

Weingut Geil

Een waanzinnige ontdekking uit de Rheinhessen! De jonge, maar zeer getalenteerde wijnmaker, Johannes Geil, heeft sinds enige jaren het stokje overgenomen van zijn vader. En met succes! Inmiddels behoort dit wijnhuis tot de gastronomische top in Duitsland en hebben ze vele prijzen gewonnen.

Spätburgunder Trocken

Weingut Geil is een zeer interessant middelgroot wijnhuis uit Rheinhessen. Geil heeft niet enkel de focus op de beroemde Riesling maar werkt ook met een keur aan andere internationale en inheemse druivenrassen. In middels is de derde generatie de wijn aan het maken en hebben ze ook qua vooruitgang in de kelder niet stil gezeten.

Wat de Riesling in kwalitatief opzicht voor witte wijnen betekent, belichaamt de Spätburgunder of Pinot Noir onder de rode: dit zijn wijnen waarvoor de lat hoog ligt.

 
 
Naar boven