Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Weingut Geil - Frühburgunder

Weingut Geil - Früburgunder

Rode wijnWeingut Geil - Frühburgunder

Weingut Geil produceert met zijn Frühburgunder een bijzondere wijn. Een vroeg rijpe druif die een waanzinnige smaakexplosie geeft. Zomers heerlijk om licht te koelen maar uiteraard ook een feest op kamertemperatuur.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
Prijs per doos van 6 flessen€ 93,00incl. BTW( € 15,50 per fles )

Weingut Geil

Een waanzinnige ontdekking uit de Rheinhessen! De jonge, maar zeer getalenteerde wijnmaker, Johannes Geil, heeft sinds enige jaren het stokje overgenomen van zijn vader. En met succes! Inmiddels behoort dit wijnhuis tot de gastronomische top in Duitsland en hebben ze vele prijzen gewonnen.

Frühburgunder

Weingut Geil is onderscheidend met deze Früburgunder. Een druif waarvan de herkomst verschillende verhalen heeft. Wat vast staat is dat hij verwand is aan de Spätburgunder (Pinot Noir) en zo'n twee weken eerder rijp is. Echter gaan er ook verhalen dat het een afstammeling is van de Pinot Madeleine uit de Ahr. De Früburgunder is daarom bij veel wijnliefhebbers en kenners dan ook niet heel erg bekend. De wijn zelf is echter meer dan interessant. Mooi, vol, fruitig met fijne specerijen. Een helder lichte kleur en gewoon een waanzinnig goed glas wijn! 

 

 
 
Naar boven