Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Weingut Geil - Dornfelder

Weingut Geil - Dornfelder

Rode wijnWeingut Geil - Dornfelder

Weingut Geil staat in Duitsland erg hoog aangeschreven vanwege de hoge kwaliteit aan wijnen die ze maken. Zo ook deze Dornfelder die nog maar eens bewijst dat Duitsland meer in zijn mars heeft dan alleen maar witte wijn. Een prachtige diep paarse kleur en een stevige fruitige rode wijn als gevolg.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
Prijs per doos van 6 flessen€ 65,70incl. BTW( € 10,95 per fles )

Weingut Geil

Een waanzinnige ontdekking uit de Rheinhessen! De jonge, maar zeer getalenteerde wijnmaker, Johannes Geil, heeft sinds enige jaren het stokje overgenomen van zijn vader. En met succes! Inmiddels behoort dit wijnhuis tot de gastronomische top in Duitsland en hebben ze vele prijzen gewonnen.

Dornfelder

50 Jaar geleden is de Dornfelder ontstaan uit een kruising tussen de Frühburgunder en Trollinger. In eerste instantie was deze druif bedoeld om andere wijnen bij te kleuren. Door zijn mooie diep, volle, paarse kleur was hij namelijk uitermate geschikt om de lichtere wijnen meer kleur te geven. Uiteindelijk zag men de potentie van deze Dornfelder druif in en is deze wijn niet meer weg te denken uit de typische Duitse wijngaarden.

 
 
Naar boven