Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Esporão - Alandra Red

Esporão - Alandra Red

Rode wijnEsporão - Alandra Red

Esporão laat met de Alandra wijnen zien dat de kunst niet alleen zit in het hoge segment maar ook in de huiswijnen. Wijnmakers David Baverstock en Sandra Alves hebben met uiterste zorg deze soepele, fruitige en smaakvolle rode wijn gemaakt. Een prachtige blend van Portugese druiven: Castelão, Moreto en Trincadeira.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
Prijs per doos van 6 flessen€ 33,00incl. BTW( € 5,50 per fles )

Esporão

Herdade do Esporão is het boegbeeld van de Portugese wijnwereld. Met respect en vooral samen met de natuur zijn ze bezig om langzaam de wereld te laten zien wat Portugal op wijngebied kan. Ruim 2.000 hectare natuurgebied waarvan maar 576 hectare olijfgaarden en wijngaarden zijn. De rest is een uniek natuurreservaat met een prachtige 'Wildlife'.

De Wijngaarden van Esporão zijn mede bijzonder omdat hier ruim 40 verschillende druivenrassen groeien.

Esporão Alandra Red

Wijnmakers David Baverstock en Sandra Alves hadden als missie om, naast de hoge kwaliteitswijnen die zei voor Esporão produceren, een kwalitatief goede tafelwijn te maken. En dat is gelukt met de Alandra. Door gebruik te maken van de unieke druivenrassen die Portugal te bieden heeft in combinatie met veel warmte is er een een prachtige, fruitige en soepele rode wijn ontstaan. 

 
 
Naar boven