Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Bodegas Felix Solis - The Guv'nor

Bodegas Felix Solis - The Guv'nor

Rode wijnBodegas Felix Solis - The Guv'nor

Deze rode wijn uit Spanje is een heerlijk volle maar toch ook zachte wijn gemaakt van de Tempranillo druif. In de neus heerlijke tonen van kersen en pruimen. Vervolgens krijgen we een zachte, ronde smaak met veel tonen van rijp rood fruit. Veel sap en subtiele hinten van vanille. De afdronk is lang, verfijnd en zacht. Heerlijk voor op de bank of bij een mooie stoofschotel.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
Prijs per doos van 6 flessen€ 45,00incl. BTW( € 7,50 per fles )

Bodegas Felix Solis

Bodegas Felix Solis is een huis van formaat. Ze bevinden zich voornamelijk in het grote gebied Mancha in Spanje maar hebben ook wijngaarden in Toro en Valdepeñas.

Dit wijnhuis staat bekend om het maken van een enorme hoeveelheid aan heerlijke verfijnde tafelwijnen. Prijs/kwaliteit heeft dit wijnhuis hoog in het vaandel staan waardoor er een lekker glas wijn voor een vriendelijke prijs te krijgen is.

The Guv'nor

Voor deze wijn van Bodegas Felix Solis hebben ze de druiven uit de drie gebieden gebruikt waar ze wijngaarden bezitten; Mancha, Toro en Valdepeñas. Op deze manier combineren ze al het goede uit deze gebieden wat zorgt voor een hele mooie, soepele en toegankelijke wijn!

 
 
Naar boven