Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Rood

Rode wijnen

De meeste rode wijnen zijn "stille wijnen". Deze rode wijnen zijn geheel uitgegist en tot rust gekomen. Omdat elk type druif in de verschillende wijnstreken anders rijpt zullen er evenzoveel verschillende smaken ontstaan. De Slijterij aan Huis staat garant voor rode wijnen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Door uw rode wijn online te bestellen en door ons te laten bezorgen profiteert u van een snelle levering aan huis.

Drinktemperatuur van rode wijn

Rode wijn wordt vaak op kamer- of keldertemperatuur gedronken. Wat de beste temperatuur is, is afhankelijk van de wijnsoort. Als de wijn te warm geschonken wordt, komt de alcohol meer tot uiting en kan de rode wijn hierdoor lomp en zwaar worden. Welke rode wijn het beste bij welk gerecht geschonken kan worden, is vaak een kwestie van persoonlijke smaak.

Hoe kan ik de juiste rode wijn snel kiezen?

Om u te helpen snel een rode wijn online te bestellen kunt u in het assortiment van De Slijterij aan Huis uw selectie verfijnen door te sorteren op 'Wijnland', 'Smaak', 'Wijnstreek', en 'Druifsoort'. Zo kunt u snel en eenvoudig de juiste rode wijn vinden en online bestellen. Bestel snel en makkelijk rode wijn online en geniet van een heerlijk glas rode wijn bij een diner, een verjaardagsfeestje of jubileum!

De online slijterij bezorgt uw bestelling rode wijn

Wanneer u uw online rode wijn bestelling plaatst voor 16.00 uur, dan heeft u deze de volgende dag al in huis. Wilt u graag vooruit plannen voor een bijzondere gelegenheid? Bestel dan de rode wijn eenvoudig en ruimschoots op tijd online en kies voor de bezorgdatum waarop u wilt dat uw bestelling rode wijn wordt verstuurd. Zo bent u nooit te laat, wij zorgen voor de rest. De online slijterij is bovendien op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur telefonisch bereikbaar. Wij helpen u graag verder!

Rode wijnen online bestellen

Een goed glas rode wijn is volop genieten van het leven en wordt vaak gezien als 'echte' wijn. Wereldwijd wordt meer rode wijn gedronken dan welke andere wijnsoort ook. Bovendien staat van rode wijn vast dat het, mits met mate gedronken, goed is voor de gezondheid. In de webshop van De Slijterij aan Huis vindt u een ruim aanbod rode wijn in alle prijsklassen.

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

 

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

Naar boven