Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeProsecco kado's

Prosecco kado's & Prosecco geschenken

Iemand verrassen met een heerlijke fles prosecco in een mooie kado verpakking? De Slijterij aan Huis heeft een breed assortiment wit, rosé of gecombineerd prosecco kado geschikt voor elke gelegenheid. Wanneer u op zoek bent naar een fles heerlijke prosecco om kado te geven, dan bent u dus bij ons aan het juiste adres. Met een Prosecco kado kunt u iedereen aangenaam verrassen!

Mousserende prosecco-wijnen

Prosecco is zowel de naam van een Italiaanse mousserende wijn als van de witte druivensoort waar deze wijn van gemaakt wordt. De witte druif vormt de basis van de frisse mousserende prosecco-wijnen. Er zijn 2 soorten prosecco namelijk frizzante en spumante. De frizzante heeft een wat lagere koolzuurdruk en is halfmousserend. De spumante bevat meer koolzuur en dus meer mousse. Deze Prosecco soorten zijn gemaakt om jong te drinken.

Een heerlijke fles prosecco wijn cadeau doen als relatiegeschenk?

Wilt u grotere aantallen prosecco kado's bestellen als relatiegeschenk, dan kunnen wij u daarvoor maatwerk aanbieden. Ieder prosecco kado kan bovendien worden voorzien van een kaartje met een persoonlijke tekst of boodschap. Daarna wordt het prosecco kado op elk gewenst adres in Nederland ineens of per stuk op de door u aangegeven datum bezorgd.

De online slijterij bezorgt uw bestelling prosecco wijn kado door heel Nederland

Wanneer u uw online prosecco wijn kado bestelling plaatst voor 16.00 uur, dan heeft u of de ontvanger deze de volgende dag al in huis. Wilt u graag vooruit plannen voor een bijzondere gelegenheid? Bestel dan het prosecco wijn kado eenvoudig en ruimschoots op tijd online en kies voor de bezorgdatum waarop u wilt dat uw prosecco wijn kado wordt bezorgd. Zo bent u nooit te laat, wij zorgen voor de rest. De online slijterij is bovendien op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur telefonisch bereikbaar. Wij helpen u graag verder!

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

 

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

Naar boven