Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeNieuwsWijnpakket online cadeau doen

Actie

Wijnpakket online cadeau doen

10-12-2009

Wijnpakket online cadeau doen

Drie wijnliefhebbers worden virtuele ondernemers in Huizen

Huizen - Een kleine attentie nodig voor een zakenpartner of een bedankje voor een goede vriend? Drie jonge ondernemers bieden op hun webshop verschillende wijnpakketten aan. De klant kiest op de website een pakket met wijnen die hem of haar aanspreekt en vermeldt naar wie het pakket opgestuurd moet worden.

Nu was er al een aantal webshops met een dergelijk aanbod, maar de drie mannen zorgen dat hun levering persoonlijker is. Een klant kan namelijk bij zijn bestelling een persoonlijke boodschap toevoegen. Deze wordt op een kaart geschreven en bij het houten kistje met wijnen gevoegd.

"Die boodschappen verschillen enorm", vertelt Richard Fennis. "De ene keer is het: 'bedankt voor je steun' de andere keer staat er: 'Gefeliciteerd met je verjaardag'." De periode in het jaar bepaalt vaak wie er bij hen bestelt. Met kerst bestellen bedrijven vaak kerstpakketten. Met Valentijn gaan de bestellingen van particulier naar particulier.

De mannen werken nauw samen met een vinoloog die goed de markt in de gaten houdt. Zo bieden ze een seizoensgebonden assortiment aan. De wijnen die het altijd goed doen zijn De Fleurie en de Beaujolais Blanc uit Zuid-Frankrijk, maar ook de Basa Rueda uit Spanje. "Mensen kijken vaak naar welke wijnen ze kennen. Merlot, dat ken ik, die is lekker", legt Roy uit.

Roy, Dennis en Richard zijn echte wijnliefhebbers. Een webwinkel met wijncadeaus kwam dan ook niet helemaal uit het niets. "Er was nog weinig aanbod van pakketten op het web", vertelt Roy, "en daarbij weten we goed hoe je een webwinkel bouwt." De tweelingbroers hadden namelijk al het bedrijf Websteen.nl, dat webshops en sites bouwt.

Richard leerden de broers kennen op een zakenborrel en zodoende zijn ze sinds een half jaar collega's geworden.

Bron: De Gooi en Eemlander

Naar boven