Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeNieuwsSkaap wit: 5 sterren!

Actie

Skaap wit: 5 sterren!

17-11-2016

Skaap wit: 5 sterren!

Fantastisch nieuws uit Zuid-Afrika; Skaap  Sauvignon Blanc 2015 heeft 5 sterren gekregen van Platter’s Wine Guide! De meest toonaangevende wijngids van het land!Skaap Wines heeft voor het eerst de volle 5 sterren, en daarmee de maximale score gekregen.

In Totaal zijn er slechts 64 wijnen beoordeerd met de maximale score. Onder deze wijn maar 9 Sauvignon Blanc's. Daarom mogen wij dus ook met gepaste trots zeggen: Skaap Wines Sauvignon blanc hoort bij de 9 beste Sauvignon Blanc’s uit Zuid-Afrika!

Om dit te vieren hebben wij alle wijnen van Skaap in de actie! Of u nu Skaap Wines cadeau wilt geven of lekker thuis van wilt genieten!

Skaap Wines

Skaap Wines is pas in 2005 begonnen en nu al een begrip in de wijnwereld. Thierry Schaap uit Nederland werd verliefd op het land Zuid-Afrika tijdens een vakantie en zag de mogelijkheid om zijn droom uit te laten komen.

De wijngaarden van Skaap bevinden zich in de wereldberoemde wijnregio Stellenbosch op de Schaapenberg!! Hier is het hoog en er staat een koele zeebries, perfect voor een langzame rijping van de druiven.

De wijnen worden gemaakt door Riaan Oosthuizen, die na 15 jaar werkervaring bij verschillende top wijnhuizen waar hij de nodige prijzen heeft gewonnen een mooie kans zag om op dit jonge wijnhuis de ‘beste wijnen van de kaap’ kan maken

Naar boven