Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

5 cocktails om de zomer door te komen!

Aanbieding van de maand

5 cocktails om de zomer door te komen!

08-07-2017

5 cocktails om de zomer door te komen!

5 cocktails om de zomer door te komen!

Geen zin meer in een Bloody Mary? Met deze 5 (zeer aantrekkelijke en makkelijk te maken) cocktails kom jij de zomer wel door!

 

1. JOHNNIE & GINGER
Vul een longdrinkglas met ijs. Schenk 35ml Johnnie Walker Red Label over het ijs. Pers hierin het sap van een partje limoen en laat het partje in het glas vallen. Maak ‘m af met Ginger Ale, flink roeren en garneer met nog een partje limoen.

2. TANQUERAY & TONIC
Vul een glas met ijs. Schenk hier 35ml Tanqueray London Dry Gin bij. Pers hierin het sap van een partje limoen. Top af met Tonic, even roeren en garneer met twee partjes limoen: ziet er lollig uit.

3. DARK & STORMY
Vul (uiteraard) weer een glas met ijs. Schenk 35ml Captain Morgan Spiced Gold
of Captain Morgan White Rum over het ijs. Top af met Ginger Beer, even roeren en garneer ook dit drankje met een partje limoen.

4. MOSCOW MULE
Vul een glas met ijs en pers hierin het sap van twee partjes limoen. Schenk 35ml Smirnoff Vodka over het ijs. Gooi er Ginger Beer over en garneer met een partje limoen en wat muntblaadjes.

5. SMIRNOFF & CRANBERRY
Vul een glas met ijs. Schenk 35ml Smirnoff Vodka over het ijs. Top af met Cranberry sap, even roeren en garneer met een schijfje limoen. Lekker zomers.

Wij zeggen proost! Op een mooie en warme zomer!

Naar boven