Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Rotari Rosé Trentino 75 cl

Rotari Rosé Trentino 75 cl

Mousserende wijnRotari Rosé Trentino 75 cl

Heerlijke bubbles uit Trentino, geschikt voor elke gelegenheid! Deze mousserende wijn Rotari Rosé met een verleidelijke zachtroze kleur wordt gemaakt volgens de "Methodo Classico".

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
Prijs per doos van 6 flessen€ 101,70€ 89,70incl. BTW( € 14,95 per fles )

Heerlijke bubbles uit Trentino, geschikt voor elke gelegenheid! Deze mousserende wijn Rotari Rosé met een verleidelijke zachtroze kleur wordt gemaakt volgens de "Methodo Classico". Na vergisting rijpt de wijn 24 maanden op zijn gist in de fles zodat er een fijne mousse ontstaat. Perfect voor een bijzondere borrel met mooie hapjes en meer.

Kenmerken van de wijn

Mousserende wijn

Karakter

Zachte aanzet, fijne en zachte mousse, droog en smaakvol. Vooral veel rood fruit en frisse tonen. Een elegante, door rood fruit gedomineerde neus 

Druivensoort

75% Pinot Nero, 25% Chardonnay

Kleur

Verleidelijke zachtroze kleur

Serveren

Deze wijn is uitstekend geschikt als aperitief, bij luxe borrelhapjes, bij zomerse visgerechten of bij een salade gecombineerd met fruit. Gekoeld serveren op ongeveer 6 - 8°C. Nu op dronk, nog enkele jaren houdbaar.

Over het wijnhuis

In Noord-Italië in het hart van de Dolomieten ligt het wijngebied Trentino en het wijnhuis Rotari. Dit wijngebied wordt gekenmerkt door diepe valleien en hoge pieken. Er heerst een bergklimaat met een fris briesje en een goed klimaat voor Chardonnay en Pinot Noir. Een temperende invloed komt van het nabijgelegen Gardameer. Hier maakt wijnhuis Rotari zijn mousserende wijnen. Rotari maakt deze wijn volgens de méthode classique (tweede gisting op fles). Een lange lagering van 28 maanden zorgt voor de fijne mousse.

Heerlijke bubbles uit Trentino, geschikt voor elke gelegenheid! Rotari Rosé Trentino 75cl : Mousserende wijn kunt u door de Slijterij aan huis op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 
 
Naar boven