Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Rotari Cuvée 28 brut 75 cl

Rotari Cuvée 28 brut 75 cl

Mousserende wijnRotari Cuvée 28 brut 75 cl

Rotari Cuvée 28 brut is één van de mooiste mousserende wijnen! Deze Talento champagne wordt gemaakt van dezelfde druiven als champagne, Pinot Noir en Chardonnay.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
Prijs per doos van 6 flessen€ 113,70€ 89,70incl. BTW( € 14,95 per fles )

Eén van de mooiste mousserende wijnen! Rotari Cuvée 28 brut 75 cl wordt gemaakt van dezelfde druiven als champagne, Pinot Noir en Chardonnay.

Deze wijn wordt geclassificeerd als "Talento". Een benaming die in het leven is geroepen als kenmerk voor Italiaanse mousserende wijn die gemaakt wordt volgens de "Methode Classique". Vanwege zijn hoge kwaliteit is deze mousserende wijn een uitstekend alternatief voor de meestal duurdere champagne.

Kenmerken van de wijn

Wijnsoort

Mousserende wijn (Talento), wit

Karakter

Droog, vol en harmonieus, met rijpe tonen. Een bijzondere wijn van grote klasse!

Druivensoort

90% Chardonnay, 10% Pinot Nero

Kleur

Strogeel, met een opvallende sparkling

Serveren

Prachtig als aperitief en als begeleider van St. Jakobsschelpen in roomsaus, gebakken tong en kalfsvlees. Gekoeld serveren op ongeveer 6 - 8°C.

Over het wijnhuis Rotari

In Noord-Italië in het hart van de Dolomieten ligt het wijngebied Trentino en het wijnhuis Rotari. Dit wijngebied wordt gekenmerkt door diepe valleien en hoge pieken. Er heerst een bergklimaat met een fris briesje en een goed klimaat voor Chardonnay en Pinot Noir. Een temperende invloed komt van het nabijgelegen Gardameer. Hier maakt wijnhuis Rotari zijn mousserende wijnen. Rotari maakt deze wijn volgens de méthode classique (tweede gisting op fles). Een lange lagering van 28 maanden zorgt voor de fijne mousse.

Een Talento champagne uit Italië. Rotari Cuvée 28 brut 75cl : Mousserende wijn kunt u door de Slijterij aan huis op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen

 
 
Naar boven