Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Proyecto Cu4tro Cava 75 cl

Proyecto Cu4tro Cava 75 cl

Tags

Cava

Mousserende wijnProyecto Cu4tro Cava 75 cl

Deze mooie zuivere cava heeft een elegante stijl. Proyecto cu4tro - Cava 75 cl heeft een heerlijke mousse, in eerste instantie zijn de bubbels vrij fors, maar ze blijven goed in het glas aanwezig.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
Prijs per doos van 6 flessen€ 95,70€ 89,70incl. BTW( € 14,95 per fles )

Heeft u iets te vieren? Deze prachtige cava is bijzonder geschikt om op elk moment en op ieder feest van te genieten. Proyecto cu4tro Cava 75 cl heeft een heerlijke mousse en een fruitig bouquet. In eerste instantie zijn de bubbels vrij fors, maar ze blijven goed in het glas aanwezig. In een moderne, zilverkleurige fles die ook qua uitstraling ook bijzonder in het oog springt. 

Kenmerken van de wijn

Wijnsoort

Mousserende wijn van hoge kwaliteit in een heel mooie, moderne fles

Druivensoort

40% Macabeu, 40% Xarel-lo, 15% Parellada, 5% Chardonnay

Karakter

De cava heeft een fruitig bouquet dat doet denken aan perziken en kweeperen. In de smaak domineren rijpe amandelen en honingmeloen, die afgerond wordt met geroosterde hazelnoten en brioche. Aangename afdronk.

Serveren

Aperitief, bij luxe borrelhapjes, bij zomerse visgerechten of bij een salade gecombineerd met fruit. Gekoeld serveren op ongeveer 6 - 8°C. Nu op dronk, maar kan nog twee jaar bewaard worden.
Tip: Ook heerlijk met een druppel Crème de Cassis.

Over het wijnhuis Bodegas Concavins

De witte druiven worden ’s nachts van begin september tot begin oktober met de hand geoogst om het fruit zo fris en fruitig mogelijk in de kelders te krijgen. Het wijnhuis Bodegas Concavins gebruikt moderne snoeitechnieken in haar wijngaarden en controleert deze intensief en nauwkeurig. De druiven worden verwerkt met één pneumatische pers en twee horizontale persen. Voor de rijping zijn meer dan 1000 Franse-, en Amerikaanse vaten beschikbaar.

Een stijlvolle cava voor elke gelegenheid. Proyecto Cu4tro 75 cl - Cava : bezorgen wij op elk gewenst adres in Nederland.

 
 
Naar boven