Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Moët & Chandon Brut Impérial 75 cl

Moët & Chandon Brut Impérial

Mousserende wijnMoët & Chandon Brut Impérial 75 cl

Moët & Chandon Brut Imperial is wereldwijd de meest verkochte en best gekende champagne. Iedere anderhalve seconde wordt ergens ter wereld een fles Moët & Chandon Brut Impérial ontkurkt. Niet verwonderlijk, zelfs volkomen verdiend, als je de constant excellente kwaliteit proeft.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
Prijs per doos van 6 flessen€ 270,00incl. BTW( € 45,00 per fles )

Moët & Chandon Brut Imperial is wereldwijd de meest verkochte en best gekende champagne. Iedere anderhalve seconde wordt ergens ter wereld een fles Moët & Chandon Brut Impérial ontkurkt. Niet verwonderlijk, zelfs volkomen verdiend, als je de constant excellente kwaliteit proeft. Deze constante kwaliteit, de zachte en frisse smaak met fijne aroma’s maken de champagne zo geliefd bij velen.

Kenmerken van de wijn

Wijnsoort

Mousserend (Champagne)

Druivensoort

Brut Impérial van Moët & Chandon is a gebalanceerde mix van drie druiven: Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. Het heeft een rijpingsperiode van minimaal 3 jaar.

Karakter

De kleur is bleekgeel met groene schaduwen. Fruitige geur, een droge smaak en een mooie fijne mousse. Het geeft een elegante en harmonieuze sensatie, een frisse volwassenheid met subtiele en fijne lijnen. 

Serveren

Heerlijk als aperitief of bij het dessert, maar ook lekker bij visgerechten als kreeft en zalm.

Over Moët & Chandon

Moët & Chandon is het grootste champagnehuis ter wereld en heeft tijdens zijn 250-jarige bestaan een uitstekende reputatie opgebouwd, vanwege de constante kwaliteit en terugkerende stijl. De champagne van Moët & Chandon wordt omschreven als rechtlijnig en betrouwbaar. De kelders zijn gevestigd in het Franse Épernay.

'Impérial' verwijst naar de jarenlange voorkeur van Napoleon voor de Champagnes van Moët & Chandon. Napoleon was bevriend met Jean-Rémy Moët. Onder wiens leiding Moët & Chandon in de 19e eeuw uitgroeide tot een beroemd champagnehuis.

Een Champagne van grote klasse! Moët & Chandon Brut Impérial 75 cl kunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 

Best verkocht

Moët & Chandon, Brut Rosé 75 cl
Mousserende wijn

Moët & Chandon, Brut Rosé 75 cl

€ 52,90incl. BTW
Bestellen
 
Naar boven