Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Champagne Veuve Clicquot 75 cl

Champagne Veuve Clicquot 75 cl

Mousserende wijnChampagne Veuve Clicquot 75 cl

De verfijnde bubbels van Champagne Veuve Clicquot zijn van grote klasse en een absolute aanrader voor een ieder die van champagne houdt!

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
Prijs per doos van 6 flessen€ 270,00incl. BTW( € 45,00 per fles )

De beroemdste mousserende wijn is ongetwijfeld champagne uit de Champagnestreek in Frankrijk. Veuve Clicquot is op Moët & Chandon na de meest gedronken Brut champagne ter wereld. Deze verfijnde bubbels zijn een absolute aanrader voor degenen die houden van een glas champagne van grote klasse! Een verrukkelijke kwaliteit dankzij het volle, krachtige en rijke karakter.

Kenmerken van de wijn

Wijnsoort

Mousserend (Champagne), wit

Druivensoort

De ruggengraat van de champagnes van Veuve Clicquot wordt gevormd door de pinot noir.

Karakter

Goudgeel van kleur met veel speelse koolzuurbelletjes. In de neus aangenaam wit fruit, rozijntjes, briochecake en vanille. Overvloedig en geraffineerd van smaak, een perfecte balans tussen fruitige aroma’s en rokerige tonen die het gevolg zijn van de lange rijping op fles.

Serveren

Op een temperatuur van 8-10 °C. Als aperitief en uiteraard ook als begeleider bij een diner

Over Veuve Clicquot

Er is bijna geen champagne met zo’n sterk merkbeeld als de Veuve Clicquot Brut. In Engeland spreekt men simpel van “The Yellow Label” als het gaat over de Veuve Clicquot Brut met het eigeel gekleurde etiket. Stijlvol en dwingend als de champagne zelf en al decennia lang het imago bepalend van Veuve Clicquot. Even constant als de hoogstaande kwaliteit en het fraaie, volle karakter van deze Brut Champagne.

Een Champagne van grote klasse! Champagne Veuve Clicquot 75 cl kunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 
 
Naar boven