Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Mousserend

Verfijn uw selectie

Mousserende wijnen

Een mousserende wijn als champagne of prosecco is niet alleen bedoeld om te openen voor het uitbrengen van een speciale toast of om te drinken tijdens belangrijke gelegenheden. De bruisende bubbels passen bij elke maaltijd van een brunch tot aan een 'midnight snack'. Het is een echte traktatie om gewoon zo te drinken, maar vooral wanneer je je ontspant met een paar goede vrienden. Een mousserende wijn maakt elke gelegenheid tot een onvergetelijke gebeurtenis. In de webshop van De Slijterij aan Huis vind je een ruim aanbod mousserende wijnen in alle prijsklassen.

Hoe kan ik de juiste mousserende wijn snel kiezen?

Geniet van een heerlijk glas mousserende wijn bij een lunch, diner, verjaardagsfeestje of jubileum! Om u te helpen een mousserende wijn snel online te bestellen kunt u in het assortiment van De Slijterij aan Huis uw selectie verfijnen door te sorteren op 'Champagne' of 'Prosecco'. Zo kunt u snel en eenvoudig de juiste mousserende wijn vinden en online bestellen.

De online slijterij bezorgt uw bestelling mousserende wijn

Wanneer u uw online mousserende wijn bestelling plaatst voor 16.00 uur, dan heeft u deze de volgende dag al in huis. Wilt u graag vooruit plannen voor een bijzondere gelegenheid? Bestel dan de mousserende wijn eenvoudig en ruimschoots op tijd online en kies voor de bezorgdatum waarop u wilt dat uw bestelling mousserende wijn wordt verstuurd. Zo bent u nooit te laat, wij zorgen voor de rest. De online slijterij is bovendien op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur telefonisch bereikbaar. Wij helpen u graag verder!

Mousserende witte wijnen online bestellen

Een mousserende wijn is gemaakt om van te genieten. Nodig dus enkele vrienden uit, open een fles bubbels en geniet!

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

 

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

Naar boven