Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeMousserende wijn kado's

Mousserende wijn Kado's & Geschenken bezorgen

Bij De Slijterij aan Huis hebben wij een aantal heerlijke mousserende wijnen voor u geselecteerd. Deze mousserende wijnen zijn uitermate geschikt om als kado of geschenk te versturen naar vrienden, relaties en familieleden.

Hoe wordt mousserende wijn gemaakt?

Mousserende wijn is wijn met bubbels. Het wordt op verschillende manieren gemaakt. De bekendste mousserende wijn Champagne, wordt gemaakt via de méthode traditionelle. Alleen mousserende wijn uit de Champagnestreek mag zich Champagne noemen. Alternatieve benamingen zijn o.a. méthode classique, metodo classico, metodo tradicional en Flaschengärung.

Een mousserende wijn is gemaakt om van te genieten!

Een mousserende wijn als champagne, cava, prosecco of Zuid-Afrikaanse vonkelwijn is niet alleen bedoeld om te openen voor het uitbrengen van een speciale toast of om te drinken tijdens belangrijke gelegenheden. De bruisende bubbels passen bij elke maaltijd van een brunch tot aan een 'midnight snack'. Het is een echte traktatie om gewoon zo te drinken, maar vooral wanneer je je ontspant met een paar goede vrienden. Een mousserende wijn maakt elke gelegenheid tot een onvergetelijke gebeurtenis. Nodig dus enkele vrienden uit, open een fles bubbels en geniet!

Onze mousserende wijnen zijn scherp geprijsd

In de webshop van De Slijterij aan Huis vind je een ruim aanbod mousserende wijnen in alle prijsklassen, stuk voor stuk scherp geprijsd. Vergeet ook niet te kijken bij onze aanbiedingen.

Hoe kan ik de juiste mousserende wijn snel kiezen?  

Geniet van een heerlijk glas mousserende wijn bij een lunch, diner, verjaardagsfeestje of jubileum! Om u te helpen een mousserende wijn snel online te bestellen kunt u in het assortiment van De Slijterij aan Huis uw selectie verfijnen door te sorteren op Champagne, Cava, Prosecco of Mousserende wijn. Zo kunt u snel en eenvoudig de juiste wijn vinden en online bestellen.

Een lekker mousserend wijn cadeau geven?

Verras iemand met een heerlijke fles mousserende wijn in een mooie kado verpakking. Wanneer u uw mousserende wijn kado bestelling plaatst voor 16.00 uur, dan heeft u of de ontvanger deze de volgende dag al in huis. Als u graag vooruit wilt plannen, bestel dan het mousserende wijn kado eenvoudig en ruimschoots op tijd online en kies voor de bezorgdatum waarop u wilt dat uw cava kado wordt bezorgd. Zo bent u nooit te laat, want wij zorgen voor de rest.

Wilt u informatie over onze verjaardagservice? De online slijterij is op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur telefonisch bereikbaar. Wij helpen u graag verder.

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

 

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

Naar boven