Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeMoederdag

Een heerlijk cadeau voor Moederdag

De Slijterij aan huis heeft daarom fantastische wijnpakketten samengesteld om uw moeder op deze speciale Moederdag mee te verwennen. Tevens maken wij het mogelijk om een persoonlijk kaartje bij het pakket toe te voegen waar u bijvoorbeeld een lief gedicht op kan plaatsen of natuurlijk een andere leuke tekst, ideaal!

Hier bij de Slijterij aan huis zorgen wij er uiteraard ook voor dat uw cadeau mooi wordt opgemaakt. Daarom plaatsen wij het gekozen wijnpakket samen met het eventuele persoonlijke bericht in een mooie houten wijnkist. Hierdoor komt het cadeau extra speciaal over bij uw moeder, en maakt het deze Moederdag net even anders dan anders.

Uw Moederdag cadeau op tijd thuisbezorgd

Bij de Slijterij aan huis is het natuurlijk mogelijk om uw Moederdag cadeau te laten bezorgen. Dit kan dus bij u thuis, maar ook bij uw moeder thuis. Houdt u er echter wel rekening mee dat Moederdag op zondag valt en de fles wijn dus altijd vroegtijdig zal moeten worden besteld. Het regelen van een lekker en origineel Moederdag cadeau wordt zo wel heel erg makkelijk.

Moederdag cadeau

Moederdag is natuurlijk dé dag om je eigen moeder te verwennen. Dit kan op veel verschillende manieren maar een mooie fles wijn is natuurlijk altijd een fantastisch idee. De Slijterij aan huis neemt al uw zorgen uit handen en bezorgd op de zaterdag vóór Moederdag het geschenk op elk adres in Nederland.

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

 

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

Naar boven