Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Krachtige rode wijn

Krachtige rode wijn

Volle, rode wijnen zijn krachtig, complex en verfijnd, en smaken perfect op koude winterse avonden. Krachtige, volle wijnen hebben een diepe, donkere kleur, met paarse tinten voor de jongere en steenrode tinten voor de oudere wijnen. De druivensoorten van krachtige rode wijn hebben doorgaans een gematigd warm klimaat nodig waardoor ze zich het best ontwikkelen.

Krachtige rode wijn heeft een intens aroma en een rijpe afdronk. Bij De Slijterij aan Huis vindt u een ruim assortiment heerlijke krachtige rode wijnen, verpakt in een doosje met 6 flessen of in een luxe 1 of 2 vaks wijn kado.

Serveren

De serveertemperatuur van rode wijn is afhankelijk van de hoeveelheid tannine in de wijn. Hoe meer tannine, hoe hoger de serveertemperatuur. Is de serveertemperatuur van een rode wijn echter te hoog, dan komt in de geur en smaak meer alcohol vrij. Hierdoor verliezen zelfs de mooiste wijnen hun charme. Het is dus beter de rode wijn iets te koel dan te warm te serveren.

De online slijterij bezorgt uw bestelling krachtige rode wijn door heel Nederland

Wanneer u uw rode wijn bestelling plaatst voor 16.00 uur, dan heeft u deze de volgende dag al in huis. Wilt u graag vooruit plannen voor een bijzondere gelegenheid? Bestel online de krachtige rode wijn en kies de bezorgdatum waarop u wilt dat uw bestelling rode wijn wordt verstuurd. Zo bent u nooit te laat, wij zorgen voor de rest. De online slijterij is bovendien op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur telefonisch bereikbaar. Wij helpen u graag verder!

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

 

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

Naar boven