Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Kraam cadeau

Verfijn uw selectie

Schenk een glaasje rosé champagne op het kraamfeest

Een wijn of champagne cadeau is altijd een prachtig geschenk om als kraam cadeau thuis te laten bezorgen. Champagne is hét kraam cadeau om te geven aan de mensen die we liefhebben en waarmee we bijzonder momenten delen. Met een rose champagne cadeau heeft u een hoogwaardig geschenk dat bij veel vrouwen in de smaak zal vallen. Echter, ook mannen drinken graag een glaasje rosé champagne op het kraamfeest mee!

Vergeet niet een persoonlijk wens toe te voegen aan het kraam cadeau

Het is natuurlijk wel zo leuk om de trotse ouders veel geluk te wensen. Tijdens het bestelproces kunt u een gratis kaartje toevoegen met daarop uw persoonlijke boodschap of wens. Wel zo leuk en natuurlijk extra persoonlijk!

De bezorging van uw kraamcadeau

Wij bezorgen dagelijks vele wijnpakketten. Bij de Slijterij aan huis betekent vandaag besteld, morgen in huis. In slechts een paar stappen heeft u het kraam cadeau makkelijk en snel via onze overzichtelijke webwinkel besteld. Wanneer u het kraam cadeau online voor 16.00 uur bestelt, dan hebben de nieuwe ouders het cadeau de volgende dag al in huis. U kunt het cadeau natuurlijk ook bij u thuis laten bezorgen en het zelf meenemen naar de babyshower.

Kraam cadeau

Op zoek naar de beste manier om de nieuwe ouders en hun baby een leven vol geluk en goede gezondheid te wensen? Er zijn tal van cadeaus te bedenken die je kunt geven wanneer een baby is geboren. Maar er moet toch altijd getoost worden met de kersverse ouders op de komst van hun baby en dat doe met een fles wijn of champagne, het perfecte geschenk om te geven voor deze bijzondere gebeurtenis!

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

 

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

Naar boven