Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Kerstpakketten

Heerlijke wijnen voor uw kerstpakketten

De wijnen van de Slijterij aan huis zijn namelijk bijzonder geschikt om te gebruiken voor uw kerstpakketten. Wij stellen dan ook elk jaar een zeer scherp geprijsd assortiment heerlijke wijnpakketten samen speciaal voor onze zakelijke klanten. Ook dit jaar hebben wij weer een ruim aanbod van de lekkerste kerstpakketten.

Naast onze heerlijke wijnen bevat het assortiment ook mousserende wijnen en champagnes die wij gebruiken voor onze kerstpakketten. De flessen worden gepresenteerd in een mooi houten wijnkistje waardoor deze een mooi en authentiek uiterlijk krijgt. Het enige dat u nog hoeft te doen is uw favoriete kerstpakket uitkiezen.

Zelf uw kerstpakketten samenstellen

Omdat de Slijterij aan huis zo’n ruim assortiment heeft hebben wij voor u alvast een ruime keuze kerstpakketten samengesteld. Zit uw perfecte kerstpakket er echter nog niet tussen dan bieden wij u natuurlijk ook de mogelijkheid om, samen met ons, zelf een maatwerk pakket samen te stellen voor uw kerstpakketten.

Kerstpakketten

Een kerstpakket is de manier om uw werknemers te laten zien dat u hen waardeert en wil bedanken voor het verrichtte werk. Een leuk kerstpakket vinden of samenstellen is niet altijd makkelijk en het aanbod kerstpakketten is erg groot. In uw zoektocht naar de leukste kerstpakketten willen wij u dan ook graag een handje helpen. Daarom bieden wij ons ruime assortiment ook aan om te gebruiken als kerstpakketten.

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

 

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

Naar boven