Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeJubileum cadeau

Wilt u een jubilaris op een bijzondere manier feliciteren?

Kies hier een heerlijk wijnpakket en schrijf een persoonlijke tekst op het kaartje wat wij aan het jubileum cadeau voor u toevoegen. Wij verpakken het jubileum cadeau in een luxe houten geschenkverpakking. Een kartonnen verzenddoos zorgt dat het jubileum cadeau niet beschadigd tijdens het transport en zo goed en veilig wordt afgeleverd.

Kies de bezorgdatum voor het jubileum cadeau

Bestel uw jubileum cadeau online voor 16.00 uur, dan heeft u of de jubilaris het cadeau de volgende dag al in huis. Als u graag vooruit wilt plannen, bestel dan het jubileum cadeau ruimschoots op tijd online en kies voor de bezorgdatum waarop u wilt dat uw jubileum cadeau worden bezorgd. Zo bent u nooit te laat, want wij zorgen voor de rest.

Jubileum cadeau

Neemt u afscheid van een fijne collega, viert een medewerker zijn of haar jubileum of wilt u een zakenrelatie bedanken voor een fijne samenwerking? Stuur hem of haar een mooie fles wijn in geschenkverpakking en laat het jubileum cadeau thuis of op kantoor bezorgen. In combinatie met het mooie 1, 2 of 4-vaks houten kistje heeft u een bijzonder geschikt jubileum cadeau!

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

 

Sorteren op: Prijs Meest verkocht Naam

Naar boven