Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Bacardi Reserva Rum 70 cl

Rum kado: Bacardi Reserva Rum 70 cl

Rum kadoBacardi Reserva Rum 70 cl

Voor degene die een heerlijk Rum kado zoekt hebben wij in ons Barcardi assortiment het Bacardi Reserva Rum kado. Deze Bacardi is één van de mooiste uit de rum range en wordt waarschijnlijk daarom ook "Reserva" genoemd.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 29,95incl. BTW
Dit product is helaas niet op voorraad

Voor degene die een heerlijk Rum kado zoekt hebben wij in ons Barcardi assortiment het Bacardi Reserva Rum kado. Deze Bacardi is één van de mooiste uit de rum range en wordt waarschijnlijk daarom ook "Reserva" genoemd. De Bacardi Reserva Rum is heel rijk van smaak, erg krachtig en in perfecte balans. Een prachtig (relatie)geschenk!

Over Bacardi Reserva Rum 70 cl

Bacardi Reserva is een amberkleurige rum met gouden reflecties, voorzien van een rijk aroma met tonen van kruiden en vruchten. Nadat het Don Facundo Bacardi in 1862 lukte om een zachte, volle rum te produceren: de Carta Blanca, experimenteerde hij met een onverminderde passie verder. De Bacardi Reserva bleef, als onderdeel van de Dark rum range, jarenlang voorbehouden aan de familie zelf. Sinds kort is Bacardi Reserva ook in Nederland te koop.

Bacardi Reserva mix

Bacardi Reserva kun je prima mixen met cola, of vanwege zijn zachte karakter puur of met een klontje ijs drinken. Daarnaast is Bacardi Reserva de basis voor de Mojito: muddle 8 muntblaadjes, 3 partjes lime en 2 schepjes suiker in een highball- of collins glas. Voeg crushed ijs toe. Schenk 35ml Bacardi Reserva bij en top het glas af met sodawater. Garneer het glas met een paar muntblaadjes.

Over Bacardi

Bacardi is een van oorsprong Cubaans drankmerk. Bacardi maakt verschillende soorten rum. Het bereidingsproces dat Don Facundo Bacardi in 1862 ontwikkelde voor  Bacardi is onveranderd. Hij was de eerste die houtskool als 'filter' gebruikte om de rum zuiver en vol van smaak te maken. De basis van rum is een suikerriet-melange met toevoeging van een speciale gist. De alcohol wordt meermalen gedistilleerd en de rum rijpt daarna nog vier jaar op gebrand eikenhout. Tot op de dag van vandaag is elke fles Bacardi voorzien van een afbeelding van de vleermuis, in spaanstalige landen het symbool voor voorspoed en geluk.

Een zeer geschikt Rum kado. Dit Rum kado: Bacardi Reserva Rum 70 cl kunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 

Best verkocht

Rum kado: Bacardi Superior Witte Rum 100 cl
Rum kado

Bacardi Superior Witte Rum 100 cl

€ 29,95incl. BTW
Bestellen
Rum kado: Bacardi Black 70 cl
Rum kado

Rum kado: Bacardi Black 70 cl

€ 29,95€ 27,50incl. BTW
Bestellen
 
Naar boven