Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeDrankgeschenkenRum kado: Bacardi Carta Negra 70 cl

Rum kado: Bacardi Carta Negra 70 cl

DrankgeschenkRum kado: Bacardi Carta Negra 70 cl

De bekendste en meest bestelde rum kado's zijn van Bacardi. Dit Rum kado bevat 1 fles Bacardi Carta Negra en wordt in een mooi houten kistje met een omdoos voor extra bescherming verpakt en verstuurd naar de gelukkige ontvanger. Een echte aanrader!

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 27,95incl. BTW

De bekendste en meest bestelde rum kado's zijn die van Bacardi. Het Bacardi Rum kado bevat 1 fles Bacardi Carta Negra en wordt in een mooi houten kistje voorzien van een verzenddoos voor extra bescherming verstuurd naar de gelukkige ontvanger. Een echte aanrader!

Over Bacardi Carta Negra 70 cl

Bacardi Carta Negra is een donkerbruine rum met een aromatisch vol karakter

Bacardi mix

Bacardi Carta Negra leent zich door zijn krachtige aroma uitstekend voor cocktails, zoals bijvoorbeeld de Mai Tai. Shake 25ml Bacardi Carta Negra, 25ml Bacardi Carta Oro, 15ml Orange Curaçao, 10ml citroensap, 10ml orgeatsiroop, 25ml ananassap en een splash Angustora bitter, en strain ze in een highball glas. Garneren met wat ananas en een muntblaadje.

Over Bacardi

In 1862 creëerde Don Facundo Bacardi in een kleine distilleerderij in het havenstadje Santiago de Cuba een zachte, smaakvolle rum, en gaf hieraan zijn eigen naam: Bacardi. Sinds die tijd is het merk uitgegroeid tot het grootste gedistilleerdmerk ter wereld. Tot op de dag van vandaag is elke fles Bacardi voorzien van een afbeelding van de vleermuis, in spaanstalige landen het symbool voor voorspoed en geluk.

Een zeer geschikt Rum kado. Dit Rum kado: Bacardi Black 70 cl kunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 

Best verkocht

Rum kado: Bacardi Superior Witte Rum 100 cl
Drankgeschenk

Bacardi Superior Witte Rum 100 cl

€ 32,95incl. BTW
Bestellen
Rum kado: Bacardi Carta Oro Rum 70 cl
Drankgeschenk

Bacardi Carto Oro Rum 70 cl

€ 29,95incl. BTW
Bestellen
 
Naar boven