Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeDrankgeschenkenHooghoudt Jonge Dubbele Graanjenever 100 cl

Jenever kado: Hooghoudt Dubbele Graanjenever 100 cl

DrankgeschenkHooghoudt Jonge Dubbele Graanjenever 100 cl

Voor de Jenever liefhebbers hebben wij een Jenever kado met 1 fles Hooghoudt Jonge Dubbele Graanjenever. Natuurlijk wordt ook dit drank kado verpakt in ons wel bekende handelsmerk: Een mooi houten kistje en voor de extra veiligheid tijdens het transport door heel Nederland een kartonnen omdoos.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 25,95incl. BTW

Voor de Jenever liefhebbers hebben wij een Jenever kado met 1 fles Hooghoudt Jonge Dubbele Graanjenever. Voor de productie van Hooghoudt Jonge Dubbele Graanjenever wordt uitsluitend graanalcohol gebruikt. Graanalcohol ontstaat uit de vergisting van granen gerst, rogge en tarwe. 

In tegenstelling tot melasse-alcohol, blijft in graanalcohol altijd een vleugje smaak van het basisproduct bewaard. De zuivere graanalcohol geniet dan ook de voorkeur van producenten van jenever op hoog kwaliteitsniveau.

Over Hooghoudt Jonge Dubbele Graanjenever 100 cl

Smaak

Kristalhelder, met een fijn aroma van granen en een lichte, een tikje kruidige smaak.

Graanalcohol is zeer zuiver van smaak en een prima basis voor Hooghoudt Jonge Dubbele Graanjenever. Het eigen karakter van Hooghoudt Premium Jonge Graanjenever ontstaat door toevoeging van korenwijn, kruiden en dubbel gestookt jeneverbesdistillaat, met name dit laatste component zorgt voor de heerlijke smaak en het zachte karakter van Hooghoudt Jonge Dubbele Graanjenever.

Een zeer geschikt Jenever kado. Dit Jenever kado: Hooghoudt Jonge Dubbele Graanjenever 100 cl kunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 

Best verkocht

Jenever kado: Ketel 1 Jonge Jenever 100 cl
Drankgeschenk

Ketel 1 Jonge Jenever 100 cl

€ 29,95€ 26,95incl. BTW
Bestellen
Jenever kado: Sonnema Berenburg 100 cl
Drankgeschenk

Sonnema Berenburg 100 cl

€ 24,95incl. BTW
Bestellen
Jenever kado: Hartevelt Jonge Jenever 100 cl
Drankgeschenk

Hartevelt Jonge Jenever 100 cl

€ 24,95incl. BTW
Bestellen
 
Naar boven