Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeDrankgeschenkenGordon's London Dry Gin 70 cl - 1 fles

Gin kado: Gordon's London Dry Gin 70 cl - 1 fles

DrankgeschenkGordon's London Dry Gin 70 cl - 1 fles

Speciaal voor mensen die van mixen houden hebben wij Gordon's London Dry Gin kado in ons assortiment. Gordon's ® London Dry Gin wordt zorgvuldig gedistilleerd met behulp van een geheim recept.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 23,95incl. BTW

Speciaal voor mensen die van mixen houden hebben wij Gordon's London Dry Gin kado in ons assortiment. Gordon's ® London Dry Gin wordt zorgvuldig gedistilleerd met behulp van een geheim recept. De kenmerkende frisse smaak komt van de fijnste handgeplukte jeneverbessen en een selectie van andere plantaardige ingrediënten. Het is deze unieke smaak die Gordon's 's tot werelds best verkopende London Dry Gin maakt. 

Over Gordon's London Dry Gin 70 cl

Door meervoudige distillatie van gerst, rogge en een distillaat van jeneverbessen verkrijgt London dry gin een specifiek bouquet. De toevoegingen van kummel, koriander, anijs, kalmoeswortel, citrusschillen en andere kruiden zijn bepalend voor de finesse.

De meest bekende mix is de klassieke Gin-Tonic

Zorg dat je begint met de juiste ingrediënten. Vul een gekoeld longdrinkglas met verse ijsblokjes. Giet 50 ml van Gordon's gin over het ijs en vul aan met gekoelde tonic. Knijp voorzichtig de limoen een beetje uit in het glas, voordat je het in het glas doet en dan even roeren. G & T...., een geweldige manier om elke gelegenheid mee te beginnen. Serveren in een longdrinkglas. Cheers!

Over Gordon's London Dry Gin

De Gin van tegenwoordig is een edele drank die van het afschuwelijke bocht van vroeger niets meer weg heeft. Gordon's London Dry Gin wordt drie keer gedistilleerd voor extra droogheid en gladheid.

'Dutch Courage'

De term 'Dutch Courage' werd bedacht door Engelse soldaten die met Nederlandse soldaten vochten. De Engelsen geloofden dat de Nederlanders jenever dronken om zich moed in te drinken voor een gevecht.

Een zeer geschikt Gin kado. Dit Gin kado: Gordon's London Dry Gin 70 cl kunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 

Best verkocht

Jenever kado: Ketel 1 Jonge Jenever 100 cl
Drankgeschenk

Ketel 1 Jonge Jenever 100 cl

€ 29,95€ 26,95incl. BTW
Bestellen
Jenever kado: Sonnema Berenburg 100 cl
Drankgeschenk

Sonnema Berenburg 100 cl

€ 24,95incl. BTW
Bestellen
Jenever kado: Hooghoudt Dubbele Graanjenever 100 cl
Drankgeschenk

Hooghoudt Jonge Dubbele Graanjenever 100 cl

€ 25,95incl. BTW
Bestellen
Jenever kado: Hartevelt Jonge Jenever 100 cl
Drankgeschenk

Hartevelt Jonge Jenever 100 cl

€ 24,95incl. BTW
Bestellen
 
Naar boven