Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeDrankgeschenkenHennessy VS 70 cl

Cognac kado: Hennessy VS 70 cl

DrankgeschenkHennessy VS 70 cl

Wereldwijd de meest verkochte cognac. Niet zo gek als je de uitstekende kwaliteit van de Very Special proeft. De smaak is zacht en rond in de mond, en rijk en expressief met florale en fruitige tonen in de neus, afgerond met een vleugje vanille. Geniet van Hennessy VS puur na een heerlijke maaltijd of in een mix met tonic, jus d'orange, ginger ale of cola. Een uitstekend Cognac kado en een prachtig (relatie)geschenk! Kop 2 Over Hennessy VS 70 cl Kop 3 Kleur Gouden kleur honingkleurige flonkeringen Kop 3 Aroma Een fijn boeket van hazelnoten, ananas, peer en caramel Kop 3 Smaak Zacht en rond in de mond, met florale en fruitige tonen in de neus Kop 3 Over Hennessy De Hennessy cognac distilleerderij werd opgericht door Richard Hennessy, een Ierse officier in het leger van Lodewijk XV. Hennessy is de nummer 1 cognac ter wereld en wordt genoten in de hipste clubs van New York tot aan Tokyo en in de meest chique zakensociëteiten van Londen tot aan Moskou. Een zeer geschikt cognac kado uit Frankrijk. Dit Cognac kado: Hennessy VS 70cl kunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 51,95incl. BTW

Wereldwijd de meest verkochte cognac. Niet zo gek als je de uitstekende kwaliteit van de Very Special proeft. De smaak is zacht en rond in de mond, en rijk en expressief met florale en fruitige tonen in de neus, afgerond met een vleugje vanille.

Geniet van Hennessy VS puur na een heerlijke maaltijd of in een mix met tonic, jus d’orange, ginger ale of cola. Een uitstekend Cognac kado en een prachtig (relatie)geschenk!

Over Hennessy VS 70 cl

Kleur

Gouden kleur honingkleurige flonkeringen

Aroma

Een fijn boeket van hazelnoten, ananas, peer en caramel

Smaak

Zacht en rond in de mond, met florale en fruitige tonen in de neus

Over Hennessy

De Hennessy cognac distilleerderij werd opgericht door Richard Hennessy, een Ierse officier in het leger van Lodewijk XV. Hennessy is de nummer 1 cognac ter wereld en wordt genoten in de hipste clubs van New York tot aan Tokyo en in de meest chique zakensociëteiten van Londen tot aan Moskou.

Een zeer geschikt cognac kado uit Frankrijk. Dit Cognac kado: Hennessy VS 70 cl kunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 
 
Naar boven