Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

Pere Magloire Calvados VSOP 70 cl

Calvados kado: Pere Magloire Calvados VSOP 70 cl

Calvados kadoPere Magloire Calvados VSOP 70 cl

Pere Magloire Calvados VSOP wordt gekenmerkt door zijn finesse en subtiliteit. Alle kenners zullen verleidt worden door de kwaliteit van deze Calvados:

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 32,95incl. BTW

Pere Magloire Calvados VSOP wordt gekenmerkt door zijn finesse en subtiliteit. Alle kenners zullen verleidt worden door de kwaliteit van deze Calvados: zijn onvergelijkbare geur, geraffineerde blending en zorgvuldige rijping op eikenhout, finesse, elegance en rijpheid.

Als Calvados uit de ketel stroomt, is hij helder en kleurloos. Pas tijdens het jarenlange verblijf op eiken vaten krijgt hij de kenmerkende gouden kleur en de mooi afgeronde smaak. Calvados VSOP bestaat uit een blend van eaux-de-vie's van 6 tot 8 jaar oud. Speciaal voor de klanten die van Calvados houden hebben wij dit heerlijke Pere Magloire VSOP Calvados kado aan ons assortiment toegevoegd. 

Over Pere Magloire Calvados VSOP 70cl

Kleur

Prachtige donkere gouden kleur

Neus

Zwaar geparfumeerd appelbloesem aroma

Smaak

Heerlijk frisse, mooi afgeronde smaak, harmonieus gemengd met de frisheid van het fruit

Over Calvados uit Normandië

Appelcider vormt met zijn frisse zuur en zijn lichte alcoholgehalte een uitstekende basis voor distillatie. Calvados uit Normandië is een distillaat van appels (en ook peren) met een appellation contrôlée, een officiële en beschermde herkomstbenaming. Appeldistillaten uit andere streken mogen dan ook niet de naam Calvados voeren.

Een zeer geschikt Calvados kado uit Frankrijk. Dit Calvados kado: Pere Magloire Calvados VSOP 70 cl kunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 

Best verkocht

Cognac kado: Remy Martin Cognac VSOP Matured Cask Finish 70 cl
Cognac kado

Remy Martin Cognac VSOP Matured Cask Finish 70 cl

€ 42,95incl. BTW
Bestellen
Cognac kado: Martell Cognac VS 70 cl
Cognac kado

Martell Cognac VS 70 cl

€ 37,95€ 32,95incl. BTW
Bestellen
 
Naar boven