Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeDrankgeschenkenSonnema Berenburg 100 cl

Jenever kado: Sonnema Berenburg 100 cl

DrankgeschenkSonnema Berenburg 100 cl

Voor de Berenburg liefhebbers hebben wij een Bitter Kado met 1 fles Sonnema Berenburg. Natuurlijk wordt ook dit drank kado verpakt in ons wel bekende handelsmerk: Een mooi doosje en voor de extra veiligheid tijdens het transport door heel Nederland een kartonnen omdoos.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 24,95incl. BTW

Voor de Berenburg liefhebbers hebben wij een Bitter Kado met 1 fles Sonnema Berenburg. Natuurlijk wordt ook dit drank kado verpakt in ons wel bekende handelsmerk: Een mooi houten kistje en voor de extra veiligheid tijdens het transport door heel Nederland een kartonnen omdoos.

Over Sonnema Berenburg 100 cl

Deze drank heeft alles met Friesland en Friese tradities te maken zoals fierljeppen, kaatsen, skûtsje-silen en de elfstedentocht. Het aantal merken Berenburg is groot. Van oudher brouwde vrijwel elke Friese herbergier zijn eigen beerenburg. De populariteit van het Friese kruidennat reikt inmiddels ver over de provinciegrenzen heen.

Sonnema Berenburg mix

Sonnema is een Nederlands, eigentijds drankje dat je perfect kunt mixen. Sonnema heeft een stevig karakter waardoor ‘t lekker is in de mix met cola, sinas, sprite, ice tea, Rivella of sparkling fruitwater. Sonnema geeft je drankje een extra een bite!

Geschiedenis Sonnema Berenburg

Sonnema heeft een rijke en lange geschiedenis die begint in 1860. Hier ontwikkelde herbergier Fedde Sonnema zijn eigen unike recept voor Berenburg. Hij voegde een persoonlijke noot toe aan Hendrik Beerenburg’s kruidenmengsel door kruiden toe te voegen die hij langs de oevers van de Friese meren, in weilanden en langs paden vond.

Sonnema trekt vandaag de dag de kruiden nog altijd 24 uur op jenever. Door iedere keer een deel verse kruiden toe te voegen en een gedeelte van de oude kruiden uit het mengsel te halen ontstaat een kruidige drank met een karaktervolle smaak.

Een zeer geschikt Bitter kado. Dit Bitter kado: Sonnema Berenburg 100 cl kunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 

Best verkocht

Jenever kado: Ketel 1 Jonge Jenever 100 cl
Drankgeschenk

Ketel 1 Jonge Jenever 100 cl

€ 29,95€ 26,95incl. BTW
Bestellen
Jenever kado: Hooghoudt Dubbele Graanjenever 100 cl
Drankgeschenk

Hooghoudt Jonge Dubbele Graanjenever 100 cl

€ 25,95incl. BTW
Bestellen
Jenever kado: Hartevelt Jonge Jenever 100 cl
Drankgeschenk

Hartevelt Jonge Jenever 100 cl

€ 24,95incl. BTW
Bestellen
 
Naar boven