Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

HomeDrankgeschenkenJägermeister Kruidenbitter 70 cl

Bitter kado: Jagermeister Kruidenbitter 70 cl

DrankgeschenkJägermeister Kruidenbitter 70 cl

Voor de Kruidenbitter liefhebbers hebben wij een kado met 1 fles Jägermeister Kruidenbitter. Drink de Jägermeister ijskoud, dat is nog altijd het lekkerst, maar probeer ook eens een mix met cola of jus d'orange, een heerlijk alternatief.

Voeg een kaartje toe aan uw kado

Karakters ( ±200 aanbevolen ): 200
€ 33,95incl. BTW

Voor de Kruidenbitter liefhebbers hebben wij een kado met 1 fles Jägermeister Kruidenbitter. Natuurlijk wordt ook dit drankgeschenk verpakt in ons wel bekende handelsmerk: Een mooi houten kistje en voor de extra veiligheid tijdens het transport door heel Nederland een kartonnen verzenddoos.

Over Jägermeister Kruidenbitter 70 cl

Smaak

Zoals aan vele beroemde bitters, ligt aan Jägermeister een geheim recept ten grondslag, waarin tientallen kruiden een rol spelen. Langdurige rijping op grote houten vaten zorgt voor de afronding van de smaak.

TIP: Drink de Jägermeister ijskoud, dat is nog altijd het lekkerst, maar probeer ook eens een mix met cola of jus d'orange, een heerlijk alternatief.

Over Jägermeister

Smaak is niet een kwestie van toeval 56 natuurlijke ingrediënten, 383 kwaliteitscontroles, 445 eiken vaten: Jägermeister is meer dan de som van deze cijfers, natuurlijk, maar ze de zorg en aandacht voor detail die hun drankje definiëren tonen. Kaneel, gember en steranijs zijn slechts enkele van de 56 natuurlijke ingrediënten van Jägermeister kruidenlikeur die de onmiskenbare smaak geven.

De mix is op zijn zuiverste en meest herkenbare in zijn eenvoudigste vorm: een ijskoud 'shot'. Net als de ingrediënten die doordrenkt zijn van zuiver water en alcohol, is het product zelf doordrenkt van trotse traditie. Het woord Jägermeister - meester jager - verwijst naar de legende van Sint Hubertus, die een visioen van een hert met een kruis tussen zijn gewei had: dit hert is het keurmerk van Jägermeister in hun zoektocht naar perfectie gebleven.

Een zeer geschikt Bitter kado uit Duitsland. Dit Bitter kado: Jägermeister Kruidenbitter 70 cl cl kunt u op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen.

 

Best verkocht

Jenever kado: Ketel 1 Jonge Jenever 100 cl
Drankgeschenk

Ketel 1 Jonge Jenever 100 cl

€ 29,95€ 26,95incl. BTW
Bestellen
Jenever kado: Sonnema Berenburg 100 cl
Drankgeschenk

Sonnema Berenburg 100 cl

€ 24,95incl. BTW
Bestellen
Jenever kado: Hooghoudt Dubbele Graanjenever 100 cl
Drankgeschenk

Hooghoudt Jonge Dubbele Graanjenever 100 cl

€ 25,95incl. BTW
Bestellen
Jenever kado: Hartevelt Jonge Jenever 100 cl
Drankgeschenk

Hartevelt Jonge Jenever 100 cl

€ 24,95incl. BTW
Bestellen
 
Naar boven